Støt vores sponsorer - de støtter os

SGUDME CUP 2018

Det var den 3. eller 4. gang, at de to foreninger SG og GS Gudme satte hinanden i stævne og afholdte konkurrence onsdag d. 24. oktober på Vejstrup Efterskole.

SGUDME Cup opstod for ca. 10 år siden for at være en mulighed for at prøve en konkurrence af inden de nationale konkurrencer, der så allerede er i gang for indeværende sæson.

Power tumbling opstod i sin tid som sport på netop Sydøstfyn. Og det må siges, at den stadig trives og blomstrer. Ca. 90 var nemlig tilmeldt og ca. 70 sprang på dagen, hvilket svarer til et normalt frafald.

Konkurrencen foregik i en god stemning, trods teknikken drillede ved dommerbordet og gjorde, at resultaterne ikke kunne se på nettet – sporttech, som det ellers gør til det nationale og internationale konkurrencer.

Men tumblerne oplevede den ventetid, der er til en konkurrence. Tumblerne oplevede at skulle huske at skulle hilse til en kampdommer inden sit spring; at huske sine spring mv.

Og trods, at det kunne ses, at nogle netop prøvede det for første gang, så virkede det til, at alle havde en god oplevelse med det. Og ikke mindst dem, der vandt medaljer – hvor det så alligevel var SG, der samlet løb med flest.

I fht. det overordnet formål,  er der i hvert fald grobund for, at der mange, der vil deltage i konkurrencer fremover og være mere motiveret for at lære. Og netop den næste power series (nationale konkurrence), bliver belejligt afholdt i Gudme d. 24. november for os Sydøst fynboer.

Samlet set kan der ses tilbage på en god aften, der gerne skulle være kommet for at blive årligt og yderligere med den tilføjelse, at tumblinglinjen fra efterskolen var med til at afvikle konkurrence, hvilket er en god opgave for dem og det samlede samarbejde for tumbling på Sydøstfyn.

Se billeder i Galleri her.

___________________________________________________________________________________________________________________

Der er mulighed for at prøve, og bestille, klubtøj i ugerne 44 og 45.
 Se oversigt over tøj her.

GENERALFORSAMLING I

MED GS-GUDME OG WOLF GAMERS

Der indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling i Oure-Gudme If.

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Det foregår søndag den 9. september 2018 kl. 10.00 på Lundeborg Strand Camping.

Inden generalforsamlingen er foreningen vært ved en gang brunch.

Tilmelding på tlf. 24611888 af hensyn til brunch.